Autor: Beta

Novi Sad
05.03.2019.
12:19
Jedina ponuda za kupovinu Luke Novi Sad, po početnoj ceni od osam miliona evra, a koju je dostavila Luka Dubai iz UAE, otvorena je danas u Ministarstvu privrede.
  • Cocco

    05.03.2019 20:04
    Znam nekoliko apsolutnih bezveznjaka i potpuno neupotrebljivih likova (ali zato partijski dobro pozicioniranih!), koji su prešli u Luku da "rade" za plate od preko 120.000 din. Živo me interesuje kako će opstati kao takvi kod nekoga privrednika da lelemudaju i primaju veliku platu?
  • Zile

    05.03.2019 17:33
    Realan
    @Neoplanta - Svaka Ti cast na komentaru i kao naprednjak ne mogu Ti nista osporiti, vec samo potvrditi iznet srav. Krajnje je vreme da se ne bavimo odmah podelama i da nam strana za koju smo opredeljeni ne diriguje odmah stav, vec da razmislimo prvo. Nisam nikako za prodaju zdravih kompanija, koje cak i kad slepaju razne politicke kadrove (sto je oduvek slucaj) uspevaju poslovati pozitivno. Protiv sam prodaje Telekoma, Luke, Komercijalne banke, itd. Zamislite tek koliko bi neki sposobni direktor, pa cak i mi strucni iz stranaka, da nam malo oslobode ruke, da uposlimo ljude iz stranke, ali da ih ili biramo ili da ti koji dodju zaista rade, mogli da ostvarimo dobitka i omogucimo da se cak i poveca broj radnika. Treba biti realan i ne uvek ostrascen da se izgubi mera.
  • Ponude

    05.03.2019 16:33
    @avav koalicija
    U tekstu stoji da je arapska ponuda jedina. Zašto od "toliko zemalja u Evropi" nijedna nije dala ponudu?
  • Al Nakrah

    05.03.2019 15:04
    Neverovatno je interesovanje firmi iz UAE za naše firme. Neverovatno do mere da se čovek zapita ko stoji iza tih firmi.
  • avav koalicija

    05.03.2019 14:25
    Ma pustite vi Dubai i Emirate. Istražite ko stvarno stoji iza te firme. Toliko zemalja u evropi a ponudu dali baš opet slučajno Arapi. Kao i Beograd na vodi. Ista priča. Samo da ne bude kao sa apartmanima u Bugarskoj. Neće još dugo moći ovako da se skrivaju
  • Noname

    05.03.2019 14:07
    Sve ce prodati arapima i kinezima.. vladace oni jos nama
  • ex Pezos

    05.03.2019 13:46
    Za nepoverovati je...
    ...koliko nas smatrate zaglupljenima !
    Toliko su providni ti vasi "aranzmani" sa Arapima da vredjaju cak i one ciji IQ jedva da prelazi njihov broj cipela .Kako bas uvek jedna (eeeeej , samo jedna ponuda)?Sa PKBom sad sa lukom , koliko sutra sa EPSom , pa MTSom i sve ce to proci bez buke i odjeka jer u ovoj drzavi kao da zive neki strani ljudi koje to ne dotice , a ne mi koji smo "do juce" radili i gradili za "bolje sutra" nase dece.
    Sad sa rodjenom decom komuniciram putem skypea i vibera , a ispadose mi deca ovi sto su im tetke u Kanadi i koje kuda!
  • NS

    05.03.2019 13:29
    Nadamo se da će kupac raditi punim kapacitetom luke, većim za dva ipo puta od sadašnjeg.
  • Neoplanta

    05.03.2019 13:11

    """Luka Novi Sad ima pretovar od oko milion tona robe godišnje, a kapaciteti su joj veći od 2,5 miliona tona. U toj kompaniji radi oko 150 ljudi, a u poslednje četiri godine poslovala je profitabilno."""

    ZASTO SE ONDA PRODAJE??? Neka mi neki naprednjak ovde objasni, kome pogoduje, da jedno od retkih profitabilnih preduzeca bude prodano za minimalni deo stvarne vrednosti, ARAPIMA????

    'Ajde molim nekog, ko je stvarno naprednjak, a ne bot, da mi objasni kako on ovo vidi! Ima li vas???
  • Utopija

    05.03.2019 13:08
    Hahaha za tepsiju ribe arapima bravoooo svaka vam cast...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna